Hvilken hundeforsikring bør jeg vælge

Hundeansvarsforsikring, udvidet hundeforsikring, sygeforsikring, tandskadeforsikring, livsforsikring ….
Hvad bør man vælge og hvorfor?

Hvilken hundeforsikring

Du skal have den lovpligtige ansvarsforsikring for din hund.

Har du planer om at gå til hundetræning skal du være opmærksom på at du ofte skal have det, der hedder en udvidet forsikring. Hos nogle selskaber dækker en standard-forsikringen ikke under hundetræning. For nogle selskaber er den udvidede hundeforsikring kun nødvendigt ved figurant-træning.

Det kan altid betale sig at samle sine forsikringer i ét forsikringsselskab, da de i disse tilfælde giver rabat. Da hundeforsikringen bestemt ikke er den dyreste, er det priser på andre forsikringer du skal være ops på.

Som udgangspunkt kan du kigge lidt på http://www.forsikringsguiden.dk men forsikringsselskaber er til at forhandle med, så grib knoglen og find den indre “Jyden” frem i dig – det betaler sig!

Sygeforsikring

Denne type forsikringer er dyre, men når uheldet er ude kan du pludselig stå med en dyrlægeregning på ti-tusinder af kroner. Her er det godt at være dækket ind af en sygeforsikring.

Forsikringsselskaber sælger kun forsikringer de tjener på. Du kommer selvfølgelig statistisk set til at betale væsentligt mere, end hvis du selv afholder dyrlægeregningerne, men hvis du ikke ligefrem har en god pose penge på kistebunden, kan du sove lidt bedre om natten hvis du ved at du er forsikret!

Vælger du en sygeforsikring skal du undersøge:

  • Hvad dækker den?
  • Dækker den tandskader?
  • Hvor stor er selvrisikoen?
  • Hvor højt er loftet for hvad den dækker?

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *