Fundamentalistisk relligion i DKK/FCI

Dansk Kennel Klub (DKK) gør et stort arbejde med at fortælle at de ikke blot er en klub for hundekenneler, men for alle hundeejere. Samtidigt sikrer de at hunde, stambogsført i DKK har andre vilkår ved konkurrencer indenfor f.eks. agility og Heelwork to Music!

Fundamentalisme og racisme inden for DKK (Dansk Kennel Klub)

Dansk Kennel Klub slår på tromme for at de ikke bare er en klub for kenneler, men for alle hundeejere. Dette er ikke sandt. De har kun et mål: at varetage kennelernes interesser!

Dette gøres på den mest afskyelige, konkurrenceforvridende måde. De har gennemtvunget unfair konkurrenceregeler indenfor f.eks. Agility og Heelwork to Music, men sikkert også for mange andre dicipliner.

Landsholdet

Kun hunde med DKK stamtavle, der går tre generationer tilbage, kan udtages til at repræsentere Danmark på landsholdet.

Champion eller Mester?

For Agility samt Heelwork to Music kan din hund blive Champion, hvis den er stambogsført i DKK. Ikke stambogsførte hunde kan opnå titlen “Mester”. Dette er sikkert også tilfældet for mange andre sportsgrene.

Når jeg skriver til DKK og beder om en forklaring får jeg blot en mail retur, hvor de skriver at sådan er det bare. De har nemlig ingen forklaring!

Olympisk Arisk Champion eller NIGGER-mester?

Den ville Hitler sikkert elske, og åbenbart også DKK? Selvom dette handler om de fire-benede er der vel tale om rendyrket racisme?

Hvordan er regelerne i andre lande?

Reglerne forsvares herhjemme med at de er lavet af FCI, som er en paraplyorganisation for de fleste kennel klubber. England er eksempelvis ikke medlem af FCI, så der er jo en løsning på problemet?

Det svarer jo til at en dansk folketingspolitiker siger “Det bestemmes i EU, hvor vi ingen indflydelse har”? Dette er heldigvis utænkeligt.

Er det så vigtigt?

Min nuværende hund når såmænd aldrig så langt at det vil gøre en forskel for mig, men jeg finder det ekstremt vigtigt, at konkurrence-regler indenfor enhver sportsgren er fair, upartisk – og blottet for relligion.

Hvad mener du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *